dinsdag 13 oktober 2015

De Behaarde Borsten: Activiteiten

In het begin van de Bond der Behaarde Borsten werden de leden via mail op de hoogte gebracht van nakende activiteiten. Omdat niet iedereen toen eind jaren '90 over email beschikte, werden er peters aangesteld die het nieuws moesten doorgeven aan de leden zonder internet.



De activiteiten waren vaak kleine zaken, zoals een partijtje minigolf in het Bloemenhof of een lezing in de bibliotheek van Wevelgem. De leden brachten zelf een activiteit aan. Zo regelde foto Filip een uitstap naar Spector, waar de borsten en zeevruchten konden kennismaken met het afdrukken van foto's.

De Behaarde Borsten organiseerden ook zelf graag een activiteit. Zo streek in 2001 de cinémobiel neer in Moorsele. De cinémobiel is een grote mobiele projector waarmee je in open lucht films kan afspelen en dus cinema houden. In Moorsele werd gekozen voor de Franse film “Le velo de Ghislain Lambert” met Benoit Poelvoorde. Een film die in het teken staat van de koers.

Daarom besloot pa om nog een leuke activiteit aan de voorstelling te koppelen. Voor de film was er wielerwedstrijd met gekke fietsen genaamd "De Gekke Ronde Van België". Je kon je inschrijven bij teams als Johan Susseeuw, Nico Tam Tam, Frank DPV en andere. Je had fietsen met ovale wielen, vreemde sturen, … Een serieuze opdracht om hier mee rond te crossen. Het opmerkelijke event kwam zelfs in de krant terecht.

De Behaarde Borsten namen ook één weekend lang Jeugdhuis den Bascuul over. De oude garde draaide muziek voor de jonge snaken.

Hieronder vind je enkele sfeerfoto's van activiteiten uit den beginne van de Behaarde Borsten. Helemaal onderaan vind je nog een uitnodiging aan de hand van onze Martin.

TG


Een bezoek aan Spector


Een partijtje minigolf

Opwarmen in de Kroone voor het vogelpiktornooi.


Verkleedpartijtje



BESTE BORSTEN


Goed Nieuws !

De fotografie zal niet langer geheimen hebben voor ons.

Op 7 september worden we verwacht bij SPECTOR te Wetteren om 19.30 uur, we leren er hoe portretten afgemaakt worden. ( arme portretten).

Omdat we niet lang zonder kunnen, is er een drink voorzien vooraf, en erna.

Kan het nog Bourgondischer ?

Het bezoek zal ongeveer 1 uur duren, nadien kunnen we nog een pint gaan pakken in Gent.

Het schijnt dat borst Peter daar ergens een Caraïbisch stamcafeetje heeft.

Phillipe moet wel zo vlug mogelijk een lijst van de bezoekers aan SPECTOR doorgeven.

De vraag is dan ook om zo snel mogelijk, liefst schriftelijk, door te geven met hoeveel personen ( Jawel, de zeevruchten zijn ook welkom ! ) jullie meekomen, liefst nog deze week.

We verzamelen bij Bernard vanaf 18 uur.

We gaan met eigen wagens, Philippe kan alvast 5 personen meenemen in de FOTOVAN.

Laat ze grroeien, die borstharen !

Martin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten