woensdag 9 september 2015

Kasteelfeesten 2005

Pa zette ook graag zijn schouders onder evenementen. Zo hielp hij jaren met Feeste op de Platse met zijn vriend Koen Grymonprez. Beide waren ook één van de vele krachten tijdens de Tsunami-feesten.
Toen eind december 2004 een tsunami lelijk huis hield in Azië, schoot heel de wereld ter hulp. Zo ook parochie Moorsele.



De heer Michel Bohez, die op het kasteel in Moorsele woont, kreeg het idee om op de Platse in Moorsele een event op te zetten om de slachtoffers te helpen. Hij riep een klein committee bijéén met daarbij onze Martin, Koen, Rik Lambrecht (directeur van de basisschool) en Sabine Watteyne, vrouw van dokter Luc Vanneste.

Zij waren het team die heel wat Moorseelse verenigingen contacteerden om de handen uit de mouwen te steken. Het centrum van Moorsele was op een koude zondag in februari 2005 the place to be. Er stonden hopen eetkraampjes, podia en andere. Zowel op de Platse, de speelplaats van de basisschool in de Kasteeldreef en de tuin van het kasteel.

Er kwam veel volk langs, wat altijd het geval is als er iets te doen is. Niks zo leuk als de Platse van Moorsele die leeft en bruist. Enkele sfeerbeelden hieronder.

TG






Geen opmerkingen:

Een reactie posten