woensdag 17 december 2014

Kerstversiering

De kerstversiering begint stilaan overal zijn plaats in te nemen. In de winkels, in de straten en ook in de huiskamer. Ook bij pappie thuis zorgden Japie en ikzelf voor wat kerstinkleding. Maar niet op een traditionele manier. We haalden geen boom in huis, maar fleurden de boel wat op met alles wat we vonden: slingers, ballen en een kegel als boom.

Ook voor de kerststal improviseerden we wat. We maakten er ons ding van. Zo plaatsten we er afbeeldingen van onszelf er in verkleed als Sgt Peppers Lonely Hearts Club Band en familieleden in verschillende personages.

We vonden er ook niets beter op dan een eigen variant van kerstkaartje te maken. Hieronder vind je onze laatste creatie. De kat die je ziet, was niet de onze. Dikke boelie was de kat van de buren die overdag bij ons kwam logeren. 's Morgens waggelde ze naar onze achterdeur en wij lieten ze binnen. De kat bleef tot 's avonds en vulde haar dag met slapen. Ze at niet, vroeg er ook nooit om, en hoefde ook nooit naar het toilet. Enorm handig.

Omdat hij ook een beetje bij ons huisgezin hoorde, werd hij vereeuwigd op het kersttafereeltje.

TG


Geen opmerkingen:

Een reactie posten