dinsdag 3 maart 2015

03.03.03

We gaan de Castaway-week even onderbreken want het is vandaag 3 maart en 12 jaar terug, op 03.03.03 precies, werd papa zijn tweede petekindje geboren: Océane. Een datum die we uiteraard niet zullen vergeten, want makkelijker kunnen ze niet zijn!

Ik heb eerder al verteld dat zij dus haar nieuwjaarsbrieven bij pa mocht voorlezen, en dat dat best een spannend moment was voor pa: zie nieuwjaarsbrieven en eleentje.

Océane is het allereerste kleinkind binnen de familie en het allereerste achterkleinkind van mémé Agnès. Ondertussen staat de teller op 6, maar haar broer Zian en zijzelf zijn de enige achterkleinkinderen die meme en ook pa zelf nog heeft gekend.

Océane heeft dus nog aan méme's befaamde tafel gezeten en gespeeld op de bekende koer. Ik weet nog goed dat ze als klein petoetje niet rap genoeg binnen kon zijn. Toen ze samen met haar papa Tjorven langs de achterdeur van de veranda binnenkwam, hoorde je de bel rinkelen en zag je haar papa bij die achterdeur, terwijl je door de ruit een klein rood pomponnetje van een muts voorbij zag razen om binnen te komen via de achterdeur van het huis (wie er ooit is geweest, weet wat ik bedoel :-))

Net als haar broer Zian trouwens, is zij ook het enige achterkleinkind die ooit op de gevoelige plaat werd vastgelegd samen met haar pepe Tin. De foto hieronder is genomen bij meme thuis, de allereerste keer dat ze op bezoek kwam. 12 jaar geleden dus!

Happy birthday.

TG




Geen opmerkingen:

Een reactie posten