vrijdag 10 juli 2015

Klein Tokyo: braadworstenkraam

Klein Tokyo vindt nu plaats op zaterdag tijdens het tweede weekend van juli. Op de Platse in Moorsele kan je genieten van optredens en in De Stekke zijn er ook comedians voor de liefhebbers. Aan de buitenbar kan je pintjes bestellen en er zijn ook frieten en hamburgers en ijsjes.

In het begin vond dit event ook plaats op zaterdag, maar dan eind juli-begin augustus. Feeste Op de Platse en Klein Tokyo werden zo toen nog opgesplitst. Tijdens Klein Tokyo waren er ook optredens, komediant en wat culturele activiteiten. Bovendien stond de Platse ook nog eens vol met eetkraampjes die werden gerund door verschillende verenigingen om hun kas te spijzen.

In 2008 en 2009 waren ook de Behaarde Borsten er te vinden. Zij mochten plaatsnemen op het terras van Café De Kroone, en maakten gebruik van een magnifiek barbecuestel dat eigendom is van het Muziek van Moorsele.

Datzelfde Muziek was in 2009 zelf aanwezig met een kraampje waar je paella kon kopen. Helaas voor hen was die nog niet klaar toen het volk kwam toegestroomd. De massa liep dan maar naar het braadworstenkraam, waar ik ook een handje hielp, waar de worsten vrolijk lagen te bakken. Toen de paella klaar was, waren de meeste magen al gevuld en was ons kraam alvast uitverkocht. Voor het tweede jaar op rij.

We konden al opkramen en zelf ééntje drinken!

TG



Geen opmerkingen:

Een reactie posten