zaterdag 25 juli 2015

Vijf

Op 18 oktober 2015 zal het al 5 jaar geleden zijn dat onze Martin overleed. Niet meteen een jubileum om blij naar uit te kijken, laat staan te vieren. Het maakt alleen maar duidelijk hoe vlug de tijd wel vliegt en ook hoe er zoveel is veranderd. Zeker als je naar zijn kornuiten kijkt.

Zijn jongste spruit Suzan heeft intussen een huis gekocht in Moorsele samen met haar vriend Billie. Bovendien zijn ze al papa en mama van de 1-jarige Lou, het 3e kleinkind van Martin.

Zijn zoon Japie is ook gesetteld samen met Manuela in hun huis in Heule. En hun kapoentjes Ella en Robbe, het allereerste kleinkind en kleinkind nummer 4, groeien inmiddels als kolen.

Ook bij mij, zijn oudste spruit, is er intussen veel veranderd. Elien en ik kochten ook een huis in Moorsele. Intussen wonen we er met 3, want in 2012 kwam onze bengel Artuur erbij, als tweede kleinkind van onze Martin. Samen met Robbe kan de familienaam Ghillemyn dus verdergezet worden naar volgende generaties.

En ... binnenkort komt er een kleine spruit bij! Want rond 3 januari 2016 verwachten wij een tweede kindje. Dat zal dan al het 5e kleinkind van onze Martin zijn, het 8e achterkleinkind van mémé Agnès. Dat zou al een hele bende geweest zijn om rond haar tafel te spelen. En ook onze Martin zou zijn handen vol hebben gehad met het oppassen op zijn bende lustige kapoentjes.

Wordt het een 3e kleindochter, of een 3e kleinzoon? Elien en ik weten het ondertussen. Jullie moeten nog eventjes geduld oefenen! Maar ondertussen kan je nog elke dag deze blog volgen!

TG


Geen opmerkingen:

Een reactie posten